Toyota Motor Hungary Kft., Budaörs

9 Vélemény
Toyota Motor Hungary Kft.
Keleti 4.
2040 Budaörs
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8, 8 millió járművet értékesített az öt kontinensen. A Fortune Global 500 legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.

A Toyotánál különleges figyelmet szentelünk annak, hogy autóink a tervezőasztaltól, a gyártósoron át a márkakereskedésig kimagasló minőségben kerüljenek Önhöz. Számunkra az is fontos, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért indítottuk útjára a Toyota Gondoskodás Szervizprogramot, melyben kibővített szolgáltatási csomagot kínálunk minden Toyota tulajdonosnak.


Cégleírás
A Toyota számára rendkívül fontos, hogy a Toyota tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak. A Toyota-biztosítással a gépjárműhasználatnak csak az örömteli oldala marad, amikor nincs váratlan, kellemetlen meglepetés. A Toyota-biztosítás kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.
A Toyota Eurocare a garancia kezdetétől számított 36 hónapon keresztül érvényes, de nem feltétlenül jár le csak azért, mert az Ön autója már elmúlt 3 éves. Csak annyit kell tennie, hogy 3 évesnél idősebb Toyotáján is Toyota márkaszervizben, az ott vásárolt eredeti Toyota alkatrészek és üzemi folyadékok felhasználásával végezteti el az előírt karbantartási munkákat, valamint az üzembiztonságot veszélyeztető hibák javítását.
Ezek után mi ingyenesen további 1 évre meghosszabbítjuk az autóra érvényes Eurocare szolgáltatást. Ezután minden Toyota márkaszervizben elvégeztetett - előírt karbantartás alkalmával ismételt en meghosszabbítjuk további 1 évre a szolgáltatást.
Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Autószalon, Márkaképviselet, Gépjármű, Autók, Haszongépjármű, Használt autók, Márkakereskedések, Yaris, Avensis, Corolla, Verso, Márkakereskedők, Autó, Márkaszerviz, Járműrugó, Aygo, Fényező Műhely, Karosszéria javítás, Szerviz, Alkatrész, Eladás, Hitelezés, Szervíz szolgáltatás, Modell, Toyota, Toyota Szerviz, Toyota Motor, Bérautók, Prius, Alkatrészeladás, Eurocare, Auris Hsd, Toyota Szalon, Szervizprogramot
Toyota Motor Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Herman Éva
Hogyan kell elveszíteni egy ügyfelet?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Műszaki vizsgára vittem a 4 éves Toyota Corollámat. Előtte egy hónappal felhívtak a Dél-Pesti autócentrum Kft-től -akikhez 4 éve hűségesen viszem szervizelni az autómat -, hogy figyelmeztessenek, hogy lejár a műszakim és nagy szervízre is szükség lenne.Megköszöntem figyelmességüket és egyeztettünk időpontot. Egy hónap múlva sikerült csak időpontot kapni, hiszen "annyi a munkájuk, hogy csak na..." Kérdeztem, hogy mennyi időbe fog telni? Közölték, hogy kb. 3 óra. Erre felkészültem és elvittem az autót műszakira. De nem kértem a nagy szervízt, mert még nincs 60.000km az autóba, -majd ha lesz akkor nagyszervízelem- és kértem, hogy a téli gumit, ha már itt vagyok ők cseréljék le nyárira.Reménykedtem, hogy rövidebb időt töltök ott mint 3 óra. De nem így volt! D.e. 10 órakor vették fel a munkarendelést és D.u. 15 órakor lett kész az autó!!!! Tehát egy MŰSZAKI VIZSGA 5 órát tart! Leszámítva a kerékcserét, ami a gumisnál 10-15 perc.Néha ki-ki mentem megkérdezni, hogy nincs-e még kész és látom, hogy 4 szerelő ül a pult mögött szépen sorban, mint a verebek a villanydróton.Közben mentegetőztek, hogy a "műszaki vizsga" ON-LINE és INTERNETEN történik és az állandóan megszakad-a XXI. sz.-ban!Igaz, hogy nő vagyok, no meg szőke is. Sajnos nem vagyok az aminek néztek, sőt még időmilliomos sem, annak ellenére, hogy nyugdíjas vagyok. Az 5 óra alatt volt időm megfigyelni a "munkatempót" ami nemcsak a szervízben, hanem a "SZALON" -ban is folyt és rájöttem, hogy milyen JÓ EZ A MUNKAHELY AZ ITT DOLGOZÓKNAK!!!! Csak azt nem értettem, hogy: vajon mit dolgoznak elbújva a kis kajűtjükben, irodájukban???? Épp csak akkor bújtak elő ha az ebédjüket kellett bevinni. Az elején kaptam egy ingyen kávét! Hiszen az jár 39.510 Ft-ért amit fizettem!!!!

olaj
megállt menet közben az autóm

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Horvát nyaralásból jöttünk haza és az autóm az autópályára felmenet közben egyszerűen megállt elment róla minden mintha kivettem volna az indító kulcsot a zárból. Mögöttem a családom és azon gondolkodtam mi van ha a belső sávban teszi ezt??? Szerintem meghalhattunk volna a toyota motor hungary szerint nem voltam veszélyben.(nem említem az ebből eredő kálváriát, autómentőt, stb) Érdeklődnék, hogy javítás után mondhatom-e hogy nem kell nekem ez az autó igy többé ? vagy esetleg kártalanitsanak cseréljenek autót stb.ha van ebben jártas olvasó autó toyota auris 1.33 2009.06-ik havi garanciális 43000 km auris

Yaris,valami zörög

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már 10x voltam szervízben 2 év alatt.Nem találják az okát.Ha bekapcsolom a légkondit a zaj megszűnik.Télen ,hidegben csönd van.3 fok fölött újra zörög.Most szét akarják szedni a motort.Szerintem a tünetek ezt nem indokolják.
#A szervízben#nem találják az okát
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

reklamáció

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ebben az évben vásároltam egy járművet.Itt nagyon átvágtak,levélben a központba reklamáltam és több helyen,már hónapok óta.Semmi választ nem kaptam.DE MOSTMÁR, HA ITT SEM LESSZ ERDMÉNY,A SAJTÓHZ FORDULOK!!!

Fidel I
azért szeretem a corollámat...

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Toyota M.H.Kft hát nem mondom, hogy túl könnyű a cégnek emailt küldeni... kaptam egy levelet, hogy miért nem vittem a corollámat a hároméves átvizsgálásra. Köszönöm, hogy gondoltak rám, de a több mint 3 éves járgányomban mindössze alig 11 ezer km van..., de már több mint 5o ezer ft-ot fizettem a 2x-i szervízelésre(majdnem annyit, mint az üzemanyagra...) mindezek mellett: - 1275 km volt benne, amikor a derekamnál kb 2o cm darabon kiszakadt az ajtó gumitömítése. Elmentem a szervízbe, azt mondták nem cserélik, mert "természetes"(?!) kopás... (azóta van egy alig használt, szép, új autóm, ordító szépséghibával... - továbbá: az átlagsebesség mutatóm még olaszországból hazavezető autópálya után is 33 km/órát mutatott (12o-13o helyett!) a szervíz azt mondta "semmi hibája,mert mindig az utolsó 1oo km-t mutatja..." (?!) -az átlagfogyasztásom meg első pillanattól kezdve mindig 5,3 litert mutat (városi 3o-nál is, meg autópálya 13o-nál is...)És ezek után még vigyem el szervízeltetni...?! De azért az autót szeretem ám, csak a túlkiabált minőségi propagandával, meg talán a szervízek hozzáállásával van egy kis bibi...??? üdv: fidel I. Ps: fentebb mit értékeljek?

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Toyota Motor Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben


 1.   Budapest
 2. Máriássy U. 5-9 Új Iro
  1095  Budapest
 3. Hunyadi J Út 6
  1117  Budapest
 4. Hunyadi Utca 23/A
  1011  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete