Tesco Global Áruházak Zrt. - Tesco Budaörs

Cím:
Kinizsi út 1-3
Irányítószám/Település:
2040 Budaörs
Telefon:
(23) 449 200
Mobile:
(20) 827 5838
Fax:
(23) 449 603
Fax:
(23) 449 201
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Tesco-ban kínált élelmiszerek jelentős része magyarországi beszállítóktól származik. A cég jelenleg több mint 1000 magyar beszállítóval dolgozik szoros együttműködésben azért, hogy a színvonal megfeleljen az Európai Uniós elvárásoknak. Az együttműködés az áruházakban több ezer termék bevezetését tette lehetővé, amelyek között több ezer saját márkás termék is szerepel.

Cégleírás
Szolgáltatások:
Áfa visszatérítés

Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás

Ajándékutalvány értékesítés

Árellenőrző

Áruhitel

Átutalásos fizetés

Babapelenkázó

Bankjegykiadó automata

Bankkártyás fizetés

Bébi taxi

Belső cukrászat

Belső pékség

Bevásárlókocsi érme árusítás

Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére

Dohánypult

Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés

Étterem

Fényképelőhívás

Fénymásolás

Fodrászat

Gyereküléses bevásárlókocsi

Gyógyszertár

Halpult

Hitelkártya elfogadás

Húspult

Ingyenes parkoló

Kulcsmásolás

Légkondicionált eladótér

Mobiltelefon árusítás

Pénzügyi szolgáltatások

Pénzváltó

Pizza pult

Próbafülke

Ruha méretre igazítás

Ruhatisztítás

Szépségszalon

Telefonkártya feltöltés

Tesco Vásárlókártya

Totó - Lottó

Utazási iroda

Virágüzlet

Vista utazás

Wok

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-10-040628
Adószám
10307078-2-44

Vélemények

Erika27
5 Csillagok

Tesco járat

2013. október 18.

Csütörtök 8:45 ös Fiastyúk utcai megállójában vártam a tescos járatot, ami meg is érkezett csak elfelejtett megállni.Köszönöm szépen a többi vásárló nevében is, félórát fagyoskodtam még mire jött a másik!Október 16. án 20 óra 45 kor Fiastyúk utca 13. kerület.

Mandula
1 Csillagok

telefonos ügyfélszolgálat felhívása

2013. május 2.

Én telefonon szerettem volna felvilágosítást kapni, hogy milyen üvegeket és dobozokat vesznek vissza újra hasznosításhoz.A központi számot és aFogarasi úti Tesco-t is hívtam 10-10 percen át többször . A telefontársaság sok pénzzel lett gazdagabb, de senki nem vette fel a telefont. Akkor minek van ügyfélszolgálat???? Értékelésre 0-át adnék, de olyan lehetőség nincs Tompika
Címkék: #senki sem veszi fel a telefonokatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2015. január 10.

A telefont többszöri hívás ellenére sem vették fel,még 3x-i kísérlet után is azt mondta,várjak a kezelőre.Mindannyiszor megszakították a hívásokat,jó sok pénzt lehúzva a vétlen,/és jelen esetben kispénzű /hívófélről...Úgy látszik,ez nem változott.

Kertai István
2 Csillagok

ClubCard Pontok

, 2013. április 5.

03-19-31 ig postázzák az összegyüjtőtt pontokat.Ma 04.05 van.Hol késnek az ősszesítések. Tisztelettel.
Címkék: #beváltási időErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Valami
1 Csillagok

Valami

2012. október 4.

Ami akciósra van kiírva azt nem annyiért számlázzák, a pénztáros flegmán odaszól, hogy mennyi erzsébet talványt fogad el. Törzs vásárló voltam többé soha nem vásárolk a TESCO szigetvári Áruházában.

Valami
1 Csillagok

Akció, erzsébet utalvány

2012. október 4.

Tisztelt Tecso Áruház! Sajnos törzsvásárló volta eddig az Önök szigetvári Áruházában. a tegnapi nap is 2012.10.03-án vásároltam 13255,-Ft-ér. Ezt szerettem volna erzsébet utalvánnyal fizetni eddig lehetett most a pénztáros lekicsinylő odaszólása szerint már nem így működik a dolog, Ő lehúzza annyiszor az utalvány kódját amennyiszer ő gondolja és azt közli " hat ezret tudok elfogadni". Rám fintorog, modom jó, de esetleg az akciós kiírás szerint számolná el abiopon 4kg-os mosóporomat? Válasz őt nem érdekli a kiírás csak amit a gép mutat. Hozzá tenném villamos mérnökként dolgozom, ha így viselkedék akár munka vállalóként kár ilyet tennék munkaadóként már rég nem itt dolgoznék. Próbáltam a blokkot is csatolni, d enem lehet. Az ismerőseimnek és néhány fórumon is elmesélem a történetemet. Köszönöm legalább leírhattam. Üdvözlettel volt vásárlójuk. Kelemen Csabáné

dolgozók
2 Csillagok

Értékelés

2012. október 4.

Több dolgozó nevében írok most,mert máshova nem tudunk fordulni sajnos!Cégen belül hirdetjük,hogy"értékeink"Az ebédlőben sok kezek plakát hirdeti azt ami nincs is.Az éves értékelés is röhejes,akik kékek lettek azok semmit nem kaptak,ellenben az igazgatókkal és osztályvezetőkkel.Na meg az elmúlt évekhez képest,hiszen akkor járt egy kis prémium.Mivel vagyunk mi másabbak mint az akkori dolgozók kérdezzük mi? Van aki évek után most lett "kék" és semmivel nem másabb mint aki "piros".Mindent meg tudnak magyarázni gondoljuk ezt is,csak ugye ennek híre megy,és nem vett jó fényt.Semmi motiváló nincs az egészben.Adhatták volna tescos utalványban úgy is ott vásárolta volna le az ember. Nagyon sok jó dolgozót elveszítenek ez által.A tv-ben van egy műsor "BEÉPÍTETT FŐNÖK" Ajánljuk! Illetve kinek változtassuk meg az életét tv-műsor? Ötlet: A SAJÁT DOLGOZÓKÉT!

Barna T. Klára
1 Csillagok

"leszállított" ár

2012. augusztus 28.

A 20%-al "leszállított" ár az eredeti ár volt.A reklamációmra sem korrigálták a hibát. Azaz az eredeti áron forgalmazták a portékát. Évek óta vásárolom u. azt a macskakaját tehát teljesen tisztában vagyok mennyibe kerül. Hülyének nézik a vásárlót, és még csak véletlenül sem adták vissza a különbözetet.
Címkék: #Ki ellenőrzi a kiírt árakat?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovacsné
1 Csillagok

Mosogatógép vásárlás!!

, 2012. január 29.

2012 január 29-én ki mentünk a Hajdúböszörményi Tesco áruházba ahol egy Bosch mosogatógépet szeretünk volna venni,és készpénzzel fizetni,de a vevőszolgálatnál közölte velünk a hölgy,hogy nincs helyük a kaszába ugyanis 70000 ft ott 200 ft osokba szeretünk volna oda adni!!Nem értetűk és inkább nem vettük meg a mosogatógépet!!!Kérdem én ez lehetséges??? Más üzlet örülne neki csak vásárló legyen.Nem??

Trautner Obst
3 Csillagok

elérhetőség

, 2012. január 7.

Elképesztőnek tartom, hogy a cég fenntart egy honlapot, ahol nincs semmilyen elérhetőség (fax, e-mail) Tehát nincs fórum, ahol pl. kérdéseket tehetnék fel mondjuk egy termékkel kapcsolatban. Ez eddig senkinek nem tünt fel? Ez ma normálisnak számít kis hazánkban? Itt igen, Angliában pl.már nem lásd tesco.com honlapot.
Címkék: #elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Boldog Lajos
1 Csillagok

reklamáció

2011. december 15.

Ha Önöknek is számítana a "legkisebb" a vevő elégedettsége, nem árusítanának 80.000Ft-os szárítógépet magyar kezelési utasítás nélkül. Továbbá a telefonos elérhetőségük katasztrófa.
Címkék: #használati utasításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Tesco Global Áruházak Zrt. - Tesco Budaörs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Bianka U. 1.
  2092  Budakeszi
 2. Hengermalom U. 19-21
  1117  Budapest
 3. Nagytétényi út 35
  1222  Budapest

 4. 8.09 km
  Budafoki út 2-4.
  2030  Érd
 5. Ii. Rákóczi Ferenc út 191
  1214  Budapest