Telemax Gsm Szerviz Kft., Budaörs

127 Vélemény
Telemax Gsm Szerviz Kft.
Kinizsi U. 2/B.
2040 Budaörs
Pest
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 13 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
TELEMAX GSM SZERVÍZ Telekommunikációs Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám
13-09-171219
Adószám
11002044-2-13
Alkalmazottak száma
1-4
TEÁOR kód
9529 - Egyéb személyi-, háztartási cikk javítása

Leírás

TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.


Cégleírás
Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
Kulcsszavak:
Mobiltelefon szerviz, Mobiltelefon szaküzlet, Mobiltelefon, Adatmentés, Telefon szerviz, After-sales szolgáltatás
Telemax Gsm Szerviz Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Borzalom. Iphone 5s-t küldtem be Telenoron keresztül. Akkumulátor hibája volt,(Többször mélykisült hirtelen, 5-6 óra töltés után kelt életre...elég kellemetlen, mondjuk külföldön...gps..fotó...mobilnet folyamatos használattal) A szervíz keresett a telefonon egy mikroszkóppal látható karcolást, és " nem rendeltetésszerű használatra" hivatkozva visszaküldte nekem javítás nélkül. Ment a panaszlevél Telenornak , de ők a szervíz véleményét tekintik "szakvéleménynek". Fogyasztóvédelem elhajtott, hogy nem tudok ez esteben mit csinálni, mehetek békéltető testülethez. Állítólag a békéltetőhöz érdemes bemenni, nem azért mert igazat adnak neked, hanem mert a cég ügyvédei 60-70ezer alatt meg se mozdulnak, szóval ez esetben inkább megegyeznek. Másik tanulság, hogy ha beviszem az Apple-hez, ott nem vacakolnak, mert nem az a koncepció hogy kicsesszenek veled, hanem hogy megoldást találjanak. A nyomorult tmx meg lejelenti ilyen esetben az Applenek a "hibát" így ott meg ezért úszott el ez a javítási- vagy cserelehetőség. Azért az is elgondolkodtató, hogy egy ekkora mobilszolgáltató egy ilyen szemét bandával szervízeltet, nyílván tisztában vannak a rengeteg panasszal.
Megjegyzés

2017. december 26.

Mi is így jártunk két iphone6s-el a papírokat beadtuk mi is a békéltetőtestülethez a vodafone szintén elfogadja a "szerviz/sz@rviz" álláspontját. De mi nem hagyjuk annyiban a dolgot szóval majd alakul, inkább kifizetem ügyvédnek azt a pénzt ami a két telefonból hátravan (törlesztő részlet) de nem hagyom annyiban a dolgot mert nem mi hibáztunk. Sok sikert !

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem is volt egy rossz tapasztalatom a TMX-el. Bevittem az Asus Zenfone 5ömet hozzájuk, mivel ők az egyetlen hivatalos márkaszerviz (sajnos). A telóm problémája az, hogy nem látja a sim kártyát(dual simes) egyik slot sem. A csaj egyből azzal kezdte, hogy valszeg alaplapos lesz(ami tudjuk hogy jó borsos lesz, de ezt a legkönnyebb mondani) de aszondja olyan "régi", hogy lehet még alkatrészük se lesz hozzá. Na mondom ez jól kezdődik akkor itt már nem sok jót várhatok, így a reményvesztettek nyugalmával írom alá az átvételi elismervényt. Azért még kis remény volt bennem, mivel láttam egy csodálatos videót, amiben csak lazán kikapták a dualsimes komponenst és kicserélték egy újra, szóval hátha. Erre pár napra rá kapok tőlük egy nagyon kedves árajánlatot 63282Huf ról!!! Mondom HE?! HOGY?! A telefon úgy kb 40000et ha megér(használtan!). A szerviz lapon csak azt kértem tőlük, hogy oldják meg, hogy a simet lássa, ehhez képest olyan tételek szerepeltek rajta, mint full LCD+érintő kijelző csere plusz alaplap csere. Szóval gyakorlatilag az aksin kívül mindent még a tökéletesen működő részeket is ki akarták rajta cserélni. Szerintem rá se néztek csak könyökből mondtak egy árat, hátha vagyok olyan madár, hogy rábólintok és még örülök is neki. Erre írtam egy hitetlenkedő emailt, hogy ez valami vicc akar lenni? Van egy műanyag darab az alján(csak a design miatt) a telefonnak aminek elengedett a ragasztása, de azt nem kértem hogy csinálják meg(mivel azt csak sima ragasztás). Ehhez képest a műanyagdarab cseréje helyett egy full kijelző cserét felszámoltak, csak...mert...miért ne?! Ezek után természetesen nem kértem a szervizelést. Elkezdtem nézegetni a netes beszámolókat ezzel a szervizzel kapcsolatban... hát finoman szólva teljesen elszállt a bizalmam, úgyhogy elhoztam a telót és inkább viszem egy másik GSM be ahol kompetensebbek. Senkinek nem ajánlom, hogy odavigye telefonját, vagy tabletjét, mivel reflexből hülyének nézik az embert, plusz kinn van a senki földjén!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

CatB15Q telefonom a garancia lejárta után nemsokkal tönkre ment azt hittem hogy ha a hivatalos szervizbe küldöm jobban járok ...TÉVEDTEM !!! Egy hónapig semmi !Sok telefonálgatások után sikerült egyáltalán megtudnom hogy mennyiért óhajtják megcsinálni !Pedig állítólag Ők kerestek volna az árajánlattal kapcsolatban !Újabb 2 hétig semmi , majd megint telefonálgatok mire kiderül hogy állítólag egy "speciális" alkatrészre várnak...Megint 1 hétig semmi ! Telefonálok , de még mindig a "speciális" alkatrészre várnak ! Közben minden érdeklődésnél hangsúlyozzák hogy nincs törvényileg meghatározott időtartama annak meddig van náluk a telefon....Újabb egy hét múlva érdeklődöm ott ahol a készüléket vettem mit tudnak a telefonról!?Közlik hogy a Telemax szerviz vissza küldte nekik a telefont javítás nélkül , ezért Ők újra vissza küldték a telefont javításra mivel a nehezen kicsikart javítási összeget elfogadtam!Nesze Neked "speciális" alkatrész....A telefon még mindig ott van , már nem is reménykedem hogy az évben vissza kapom ! Hazudnak , leszarnak mindent , nem foglalkoznak az emberrel !!! Mindent megmagyaráznak azzal hogy NINCS TÖRVÉNYILEG MEGHATÁROZOTT IDŐPONTJA ANNAK HOGY MEDDIG VAN NÁLUK A TELEFON !!! Lassan úgy érzem örülnöm kellene annak hogy egyáltalán visszakapom majd valamikor a telefonom!Mit képzelek hogy 2 hónap után még telefonálgatok....
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak negatív véleményem van a szervizzel kapcsolatban. Nekem a második telefonomat vágják tönkre. Lassan más fél hónapja nincs telefonom. Csak addig ameddig a kezemben van. Ma kaptam vissza a telefonom délben. Majd két óra múlva a dobozában volt vissza rakva. Mert tele van hibával. Eredetileg a töltő csatlakozom javításával adtam be. Azt meg is javították. Csak rosszul rakták össze. Mert a vissza gomb az nem világított. Erre vártam két hétig. A csatlakozó az tökéletes. Működik tökéletesen. Vissza kapott telefonom új hibái: Vissza gomb nem világit. Bluetouth eszköz használata közben( audio) recseg ropog a háttérben valami nagy frekis valami. Wifit el dobja állandóan. Vissza szerviz. Újabb két hét várakozás. Telefon vissza kap. Betöltési problémák sorozata. Akad a görgetés a képernyőn. Betöltéskor többször változik a képernyőn az oldal. Infa távirányító az nem működik. Megnyitott alkalmazást vissza dobja. Most kérdezem én? A javított készülékeket nem ellenőrzi senki!? Nagyon úgy látom hogy ezt a telefonomat is ki lehet dobni a kukába. Ha egy mód van rá. Ide senki ne vigye a telefonját javíttatni. Mert az már kidobásra van ítélve. Holnap vissza szerviz telefon. De nem ide. Röviden ennyi.

Viktor Pongracz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

NEKEM MEG MÁR 2 HÓNAPJA NÁLUK VAN A RETKES TELEFONOM (P8 LITE WIFI HIBA) ÉS NEM KÉPESEK SEMMIT SE VÁLASZOLNI HOGY MI VAN A TELEFONNAL! AZ AUCHANBA VETTEM ODA VITTEM VISSZA GARANCIÁLIS JAVÍTÁSRA! SZÁNALMAS!!!!! LEGALÁBB VISSZAJELEZNÉNEK HOGY NEM LEHET MEGJAVÍTANI VAGY VALAMI ÉS AZ AUCHAN VISSZAADNÁ A PÉNZEMET!!!!!!!!!

György Czafik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

4 hónapja vettem 2 db Huawei p8 lite telefont mind a kettőnek wifi csatlakozási problémája volt (kiderült ez széria hiba ,még a telekom munkatársa is beismerte rengeteg készüléket vittek vissza ezzel a hibával ) az egyiket simán megjavították garanciába a másikra ráfogták hogy külső behatás miatt az alaplap sérült és csak fizetősbe tudják elvállalni a javítást.A telefont kifogástalan állapotban és karcmentesen vette át a telekom munkatársa ,még a hátlapi fólia is rajta volt. Harmadszor küldte vissza a szerviz. Most a fogyasztóvédelemnél feljelentettük a szervizt de rengeteg ügyük van folyamatban .Két hónapja nincs a lányomnak telefonja mert a szerviz nem akar telefont cserélni egy szériahibás sorozatot.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Telemax Gsm Szerviz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Corvin sétány 1. d. ép.
    1054  Budapest
  2. Váci út 19.
    1134  Budapest
  3. Lehel Utca 17/D
    1134  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete