Dr. Nagy Zsuzsa Bőrgyógyász, Budaörs

3 Vélemény
frissítve 2018. július 25.

Leírás

Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyász. Amennyiben Önnek bőrgyógyászati problémája van, jó helyen jár. Nagy Zsuzsának hívnak, Orvosi Tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytattam.


Cégleírás
Már az egyetem első éveiben a bőrgyógyászat felé orientálódtam, bár ez akkor nem volt túl népszerű szakterület. Egyetemi Szakdolgozatomat is a bőrgyógyászat szakterületéből írtam. 1991-ben szakvizsgáztam, majd a Délbudai Központi Bőr- és Nemibeteg Gondozó Intézet forgalmas rendelőjében szereztem további szakmai tapasztalatot. Sok éves állami és magánrendelői gyakorlat után 2002-ben nyitottam meg budaörsi rendelőmet, ahol a hét minden napján fogadom betegeimet. Tevékenységem kiterjed a bőrgyógyászat, gyermekbőrgyógyászat, a kozmetológia, és a nemigyógyászat teljes problémakörére.
Kulcsszavak:
Bőrgyógyászat, Hajhullás, Szemölcs, Körömgomba, Gyermekbőrgyógyászat, Hegkezelés, Bőrgyógyászati rákszűrés, Ekcéma, Pikkelysömör, Akne, Pigmentfolt, Tartós szőrtelenítés, Allergológiai kivizsgálás, Dermatoszkópos vizsgálat, Szövettani vizsgálat
Dr. Nagy Zsuzsa Bőrgyógyász a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, 2019. május 7.

Nagyon kedves, precíz és gyors, csak ajánlani tudom! Nekem teljes körű felvilágosítást adott mi a bajom, mit fog csinálni, nagyon megnyugtatott. Köszönöm!

Kis Judit

, more than 2 years ago

Én sem tanácsolom, hogy bárki felkeresse őt! Első alkalommal az interneten keresgélve találtam rá a Budaörsön rendelő doktornőre. Kisfiam talpán 3 tyúkszem alakult ki, amit úgy gondoltam egy szakember gyorsabban és hatékonyabban meg tud szüntetni. Eközben idősebb szüleim is jelezték, hogy hasonló okok miatt nekik is bőrgyógyász segítségére lenne szükségük. Időpontot kértem hát, és elment együtt a család. Kisfiamnak lefagyasztotta a tyúkszemeket (amit hősiesen tűrt), édesanyámnak egy tyúkszemet kivájt és apukámnak elmondta a lehetőségeket szemölcsei eltávolítására (kb. 10 mondat). Ezért a kb fél óráig tartó látogatásért, családi kedvezménnyel, természetesen számla nélkül 20000 Ft-ot kért el. Ez talán nem lett volna baj, hiszen pár hét múlva újra jelentkeztem nála. KIsfiam arcán pattanás-szerű képződmények jelentek meg illetve a tyúkszemei is fájtak még. Bár említi, hogy gyermekbőrgyógyászattal is foglalkozik, az empátia , kedvesség legcsekélyebb jelét sem mutatva próbálta kisfiam arcán lévő "pattanást" megnyitni. Természetesen 7 éves gyermekem, akinek eddig semmilyen félelme nem volt orvosoktól, ellenállt. Kérte először mutassa meg mit fog vele csinálni. Elmondta nem csak a gyerek félnek az orvosoktól, hanem az orvosok is félnek a gyerekektől mert így viselkednek. kb. 10 perc után közölte, ne húzzuk egymás idejét, altatásban lehet egy ilyen gyereknél ezt elvégezni. Ezek után megkérdeztem mennyivel tartozok, közölte 5000 Ft. fájdalomdíjat adjak neki! Az nem fér a fejembe, miért vállal gyerekeket miért írja honlapján gyermekbőrgyógyászat? Talán sok negatív tapasztalattól megkímélné a gyerekeket ha felvállalná, hogy nem ért az orvoslásukhoz! Továbbá azt nem értem még a sok negatív vélemény dacára amit azóta másoktól hallok róla, hogyan rendelhet még mindig Budaörsön?

szőrtelenítés

, more than 2 years ago

Kedves Olvasók! A húgom nagyon meg volt elégedve a Doktornővel, ő diagnosztizált neki pl. egy bazeliómát, azonban erre felbuzdulva én is felkerestem a doktornőt végleges szőrtelenítés miatt, de én sajnos az ügyeleten kötöttem ki a kezelés befejezését követő éjjel.... tetanuszt kellett kapnom az égési sérüléseim miatt... a kezelő orvos megvetően kérdezte, hogy ezt mégis ki csinálta? De én nem mondtam semmit... Borzasztó fájdalmaim voltak a sebek begyógyulásáig... és a szőr is visszanőtt. Szóval csak szőrtelenítés miatt ne keressétek a doktornőt, a többi ok! Szilvi
#végleges szőrtelenítés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dr. Nagy Zsuzsa Bőrgyógyász részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Aradi Utca 17.
  2040  Budaörs
  (23) 500 926
 2. KAPTÁRKŐ U. 12
  1118  Budapest
  (70) 597 8111
 3. Diósdi Út 0152/1 Hrsz.
  2045  Törökbálint
  (23) 332 309
 4. RÁCZ ALADÁR KÖZ 7.
  1121  Budapest
  (70) 637 4607
 5. Sasadi Út 184.
  1112  Budapest
  (70) 337 3333
 6. Fodor Utca 128.
  1124  Budapest
  (1) 395 1865
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete