Catone Kft., Budaörs

7 Vélemény
Catone Kft.
Vasút Utca 9
2040 Budaörs
Pest
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-113989
Adószám
11116556-2-13
Alkalmazottak száma
1-145

Leírás

A Catone Kft. Europe Transport Company Kft. néven 1994-ben alakult.
Létrejötte óta vezető élelmiszer-ipari cégekkel dolgozik.
Napjainkban több mint 50 állandó partnerrel és természetesen ennél lényegesen több nemzetközi és belföldi szállítási feladatot adó megbízóval van napi kapcsolatban a társaság.


Kulcsszavak:
Szállítás, Raktározás, Raktár, Tárolás, Disztribúció, Catone
Catone Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ehhez a vállalathoz NE gyere dolgozni!!!!! Itt lehúznak keményen,semmit nem tehetsz ellene. Csak egy dolog számít, hajts, hozd a lét. Persze nem a te számlád lesz vastagabb. A kamionok széthajtva, gondolhatod, Renault a legkisebb fülkével. Igen, ez a prémium. Itt ez a csúcs technika. Megismétlem, ha jót akarsz megadnak, ide NEM felvételizel.

munka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem próbáljatok a Brusseli emberjogi képviselethez fordulni!! Mert olyan nincs,hogy a fizetésetekből hasra ütés alapján levonnak akár 1ft-ot is!!! Próbáljátok meg sok sikert!!

mackosmeló
munka

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha akarsz jól keresni nagyívben kerüld el a Catone kftét 2012 decemberében 30 ember fizetését vonta le van akinek a felét de van olyan is akinek több mint a felét munka nincs a csókosok mennek aki az irányítóknak parfümőket csokikat meg bombonokat hordanak meg nem az meg áll napokat vagy heteket az irányító lányok meg egy idíóták de főleg az olasz akit meg is nevezek Mangó aki szó nélkül levonja a fizetésed üzemanyagfogyasztásra meg hasraütésre

Driver 15
Véleményem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Huzamosabb ideig dolgoztam a Catone kft-nél és anyagilag sikerült letérdelnem majdnem teljesen. Nagyon segítőkészek az irányítók, vagy nem kapsz melót, vagy nem veszik fel a telefont csak akkor ha ők úgy gondolják, hogy beszélni akarnak veletek. A fizetésekből rendszeres a levonás. pl.: telefon költség túllépés egy kódolt telefonról amivel csak 5 számot hívhatsz vagy küldhetsz sms-t. Viszont telefonon keresztül kell javítanod a hűtőt és a kamiont. Üzemanyag levonások: Sokszor túlterheléssel jársz, nincs rendes karbantartás. Avval a hűtővel aminek a gyári normája 4-4.5 liter, Neked 3 literes normát kell hoznod. És mivel km-re fizetnek, persze papíron nem, ahogyan a többi cégnél is működik, levonogatják a km-t, a google térkép alapján számolt mennyiség+3% feletti részt. Azt ugye mindenki tudja, hogy a nevezett térképprogram nem tudja a teherautós tiltásokat. Ha ezek ismerete után is oda mennél dolgozni, akkor sok sikert!
#nagyon rossz tapasztalat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

driver

több, mint 6 hónappal ezelőtt

SEMMIBE VESZNEK!ARROGÁNSAK!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Catone Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Vasút Utca 9
  2040  Budaörs
 2. RKTÁR U. 4055/1
  2040  Budaörs
 3. Vasut Utca 3
  2040  Budaörs
 4. Vasút Utca 3
  2040  Budaörs
 5. VASÚT U. 11.
  2040  Budaörs
 6. VASÚT ÚT 3
  2040  Budaörs
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete